Кеміра лохина підкислення , 100г

Артикул: 16307

59,00 

9 в наявності

6 відвідувачів зараз дивляться цей продукт!

Швидка доставка

Нова пошта,Укрпошта

Великий асортимент

насіння,добрива,СЗР...

Підтримка

допоможемо обрати

відправимо сьогодні

якщо замовлення зробленно до 15:00

БРЕНД

Кеміра

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кеміра лохина підкислення , 100г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Опис

Комплексне добриво Кеміра лохина (Pekacid) NPK 0/60/20 Organic Planet Україна
Мінеральне добриво Кеміра Пекацид з високим вмістом фосфору та калію (Ca – 60%, P2O5 – 20%), призначене для використання в системах крапельного та шлангового поливу. Засіб має підкислюючий ефект та очищає поливні системи від біологічного та вапняного осаду. Дане добриво повністю розчиняється у воді і є джерелом фосфору та калію для рослин. Основною проблемою, що призводить до неповноцінного розвитку рослин, зниження врожайності та збільшення частки неякісної продукції, є засмічення систем поливу. При постійному використанні жорсткої води шланги та комплектуючі засмічуються вже через місяць інтенсивного поливу, а такі елементи як залізо, цинк, бор, марганець та мідь погано засвоюються і стають практично недоступними. Нестача цих поживних речовин веде до ослабленого розвитку кореневої системи та підвищує ризик захворювання рослин. В результаті рослини поливаються нерівномірно, жорстка вода підлужує грунт, тому коренева система рослин не засвоює мінеральні елементи, пов’язані солями, в результаті чого зовнішній вигляд і властивості плодів погіршуються. Фосфор, яким удобрюють рослини в лужному ґрунті, також погано засвоюється, тому щоб впоратися з цією проблемою, доводиться використовувати кислоти, які розчиняють луги. У такій ситуації застосування добрива Пекасид є найкращим рішенням, воно одночасно живить рослини та очищує стрічки поливної системи завдяки своєму складу. Функції очищення мінерального добрива Пекацид включають забезпечення водного середовища кислотою для нейтралізації та руйнування бікарбонатів, а також для розблокування крапельниць зрошувальних систем.

Основні компоненти підживлення Пекацид – фосфор і калій, відіграють важливу роль у біологічних процесах рослин. Фосфор необхідний для енергетичного обміну в клітинах, і відіграє ключову роль у процесах фотосинтезу та розвитку кореневої системи, а також допомагає покращити якість плодів та прискорює дозрівання. Калій бере участь у регулюванні водного режиму рослин і сприяє збільшенню їх стійкості до захворювань та несприятливих погодних умов. Калій сприяє покращенню смаку плодів та збільшенню їх терміну зберігання.

Комплексне безхлорне добриво Pekacid ефективне у використанні при вирощуванні томатів, картоплі, огірків, перцю, капусти, троянд, яблук та інших культур на краплинному поливі, що ростуть на нейтральних або лужних ґрунтах.

Переваги мінерального підживлення Пекацид Органік Планет
Добриво забезпечує рослини необхідними мікроелементами – фосфором і калієм, підтримує рівень pH води та ґрунту
Підживлення посилює ефект поглинання та переміщення поживних елементів до кореневої системи рослин
Пікацид очищає системи краплинного та шлангового поливу від вапняних відкладень та солей жорсткості, підтримуючи їх ефективність
Досить різкий запах препарату Pekacid також добре відлякує цибулеву муху, капустянку, попелицю
Засіб містить на 15% більше фосфору, порівняно із звичайним монокалій фосфатом або фосфорною кислотою
Добриво не містить хлору, натрію та інших баластних токсичних сполук
Інструкція, спосіб застосування, склад, дозування та норма витрати фосфорно-калійного добрива Пекацид 100 г
Діюча речовина: калій (Ca) – 60%, фосфор (P2O5) – 20%. Кислотність рН (1% розчину) – 2.2.
Препарат Пекацид слід використовувати якщо:

Нижнє листя рослини стає блідим і набуває жовтого кольору
Листя дрібніше за розміром, ніж має бути
Відбувається уповільнення вегетативного росту
Відсутнє цвітіння тривалий час
Дерева стали вразливішими до весняних температурних перепадів
Спосіб застосування добрива Pekacid:

При кореневому внесенні добрива розводять із розрахунку: 10-20 г на 10 л
При очищенні крапельниць: 400-500 г на 100 літрів води
Краплинний або шланговий полив здійснюється з водою (pH якої перевищує 7.2) з розрахунку: 50-100 г на 100 м2 – 1-2 рази на місяць; 200-300 г на 100 м2 – 2-3 рази за сезон.
Перший полив проводиться через 7-10 днів після появи сходів або одразу після висадження розсади у ґрунт.

Пекацид сумісний з усіма добривами, що застосовуються в системах краплинного поливу: аміачною селітрою, сульфатом амонію, карбамідом, сульфатом калію, сульфатом магнію, нітратом калію, нітратом кальцію, нітратом магнію, а також мікроелементами у хелатній формі.