Скор фунгіцид, 2 мл Syngenta

Артикул: 5772

23,00 

33 в наявності

5 відвідувачів зараз дивляться цей продукт!

Швидка доставка

Нова пошта,Укрпошта

Великий асортимент

насіння,добрива,СЗР...

Підтримка

допоможемо обрати

відправимо сьогодні

якщо замовлення зробленно до 15:00

БРЕНД

Syngenta

ДІЮЧА РЕЧОВИНА

250 г/л дифеноконазолу

ХВОРОБИ

від парші і борошнистої роси, персика від кучерявості листя, картоплю та томати від альтернаріозу, фітофторозу, а також моркви від альтернаріозу.

КУЛЬТУРИ

для захисту плодових культур (яблуня, груша)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Скор фунгіцид, 2 мл Syngenta”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Опис

Фунгіцид Скор 250 ЕС, к.е. 2 мл – препарат системної дії для захисту плодових культур (яблуня, груша) від парші і борошнистої роси, персика від кучерявості листя, картоплю та томати від альтернаріозу, фітофторозу, а також моркви від альтернаріозу. Фунгіцид проти збудників хвороб має сильну лікувальну дію (5 днів) та профілактичну (8-10 днів).

Фунгіцид Скор протягом 30 хвилин проникає в рослину і проявляє біологічну активність діючої речовини 250 г/л дифеноконазолу незалежно від погодніх умов. Препарат дозволяє зберегти зелене листя до пізньої осені, завдяки чому велика кількість пластичних речовин накопичується в бруньках і плодових формуваннях.

Скор дозволяє суттєво збільшити врожай в наступному сезоні, завдяки лікуванню та забезпеченню додаткову кількість плодових формувань (30 % і більше). При дотриманні рекомендацій препарат гарантує урожай висококласних плодів (до 90 %), що значно покращує економічну ефективність його застосування.

Малотоксичний, безпечний для людей та довкілля (ЛД>2000 мг/кг).

Рекомендації по використанню

Пакет 2 мл розвести в 10 л води для обприскування плодових насаджень, 5 мл на 5 л води для картоплі та томатів, 3-4 мл на 5 л води для моркви. Виходячи з розрахунку 2 л робочого розчину на молоде дерево, 5 л — на плодоносне середнього віку дерево, 5 л – сотку картоплі, томатів чи моркви

Максимальна кількість обробок — 3 за сезон.

Термін очікування після обробки: яблуня, груша — 30 днів; картопля, томати — 14 днів.

Пакет 2 мл розвести в 10 л води для обприскування плодових насаджень з розрахунку 2 л робочого розчину на молоде дерево, 5 л — на плодоносне середнього віку дерево.

При обприскуванні сортів яблунь, чутливих до ураження борошнистою росою, додавати препарат Топаз або Хорус.